Тепих „Пиано“ от Lorelli – Ревю

19 авг 2015

Тепих „Пиано“ от Lorelli – Ревю

Когато говорим за играчки, които подпомагат детското развитие, игралните тепихи водят класацията. С шарените си и музикални играчки тепихите развиват зрението и слуха на бебето, а освен това спомагат и за развитието на двигателните му способности. А нищо не развива детското въображение така, както няколко животни-играчки, които издават забавни звуци.

Когато става въпрос за играчки, тепих „Пиано“ от Lorelli е събрал най-интересните и шарени животинки на грифа над детската главица. Комплектът включва:

- 2 пластмасови дрънкалки във формата на лъв и жираф, които носят онзи забавен за детското ухо звук, радващи и привличащи вниманието на малкото ви съкровище;

- 1 дрънкалка морско конче с гризалка, която е не само забавна, но и носи така необходимото удовлетворение за бебешките венци, когато зъбчетата ни започнат да растат;

- 1 плюшена играчка гъсеница, защото плюшените, меки играчки си остават най-любими на малкото същество, а гъсеницата от тепих „Пиано“ издава и звук под формата на весела мелодия, щом бъде дръпната;

- 1 огледалце, в което детенцето ви да се оглежда и да свиква със сладкото бебешко личице, което се вижда в отражението. Разбира се, самото огледалце е нечупливо и съвсем безопасно за дълга игра;


А ако вече се чудите защот тепихът се нарича „Пиано“, тогава е време да отговорим и на този въпрос. Тепих „Пиано“ от Lorelli разполага със специална стойка, в която можете да монтирате детска играчка пиано. По този начин бебчето ви ще може да натиска удобните големи клавиши, които издават различни звуци. Възможността за избирателното им издаване чрез натискане, развива слуха на детето и му помага по-лесно да свикне със звуците и тяхното разпознаване.

Стойката, както и музикалната играчка има възможност за 2 вида монтаж:
- За деца под 6 месеца, които могат да натискат бутоните на пианото с малките си ритащи крачета;

- За деца над 6 месеца, които вече използват ръчичките си, за да издават приятните звуци на пианото;

Разбира се, детската играчка пиано има регулиращ се звук, за да го намаляте или усилвате в зависимост от предпочитанията на детето ви и средата, в която си играе. А ако има нужда, звукът може да бъде изцяло спрян.

А за да бъде забавата максимално дълга и разнообразна, детската играчка пиано разполага с няколко различни режима за звуците: ноти, детски смях, думи и музикални мелодии, съпроводени със светлинни ефекти. Всеки режим подпомага развитието на бебето ви по различен начин, а то само може да покаже предпочитанията си към всеки от тях.

Ако търсите иновативна, забавна, полезна и удобна играчка за вашето бебче, няма да сбъркате с избора си, ако предпочетете тепих „Пиано“ от Lorelli. Защото освен забавни, игрите трябва да са и полезни.

Обратно