Помощ и съвети

Гризалки

Колко дълго могат да бъдат използвани гризалките Lorelli?

Гризалките Lorelli помагат на бебетата в периода на растеж на зъбките им. Този период обикновено завършва, когато детето е на възраст 2,5 години и четирите му кътника са пораснали.

Колко често трябва да се подменя гризалката?

Гризалките Lorelli са изработени от висококачествени и трайни материали. Все пак се уверете в безопасността на вашето бебе, като огледате продукта за признаци на износване и разкъсване, преди употреба, и го заменете с нов, ако е необходимо.

Как да охладя гризалката Lorelli?

Просто поставете гризалката Lorelli в хладилника за около час преди употреба. Не поставяйте гризалката в хладилната камера!

Подходящи ли са гризалките Lorelli за почистване в миялна машина?

Не. Гризалките Lorelli не са подходящи за почистване в миялна машина.

Могат ли децата да хапят през гризалката?

Гризалките Lorelli са проектирани за специфичните нужди на бебетата, когато са в период на растеж на техните зъбки и могат да издържат на по-силни захапвания. 

За да гарантирате безопасността на вашето дете, огледайте продукта за признаци на износване, разкъсване или повреда и го заменете с нов, ако е необходимо. Деца на повече от три години могат да бъдат способни да хапят през гризалката!

Кога бебетата се нуждаят от гризалка?

Гризалките успокояват бебетата, когато им растат зъбки. Запълнените с дестилирана вода части на някои от гризалките Lorelli могат да бъдат охладени, ако това е необходимо. Това помага на бебето да забрави за болката при растежа на зъбките.

Как се почистват гризалките Lorelli?

Гризалките Lorelli трябва да се почистват периодично с вода и мек препарат. Не изварявайте гризалките и не ги поставяйте в микровълнова печка!