Помощ и съвети

Общи

Какви продукти трябва да вземем, когато отиваме на почивка?

Ние препоръчваме: столче за кола, съобразено с теглото на детето, столче за хранене, количка и кошара за спане.

Какви продукти трябва да купим преди и след раждането на детето?

Ние препоръчваме: комбинирана количка 3 в 1, столче за кола Група 0+, стол за хранене, шкаф-вана за преобличане, шезлонг, кошара и проходилка.

Защо моята количка не се предлага повече?

Lorelli има за цел да предлага иновативни продукти. Това означава нови продукти всяка година. Ето защо, някои продукти вече не са налични в продуктовото ни портфолио.

Как да монтирам аксесоарите към моята количка?

Повечето аксесоари се предлагат с инструкция за употреба, в която е описано как да монтирате аксесоара към вашата количка. Също така можете да свалите актуалната версия на инструкцията, от която се нуждаете.

Съвместими ли са аксесоарите Lorelli с всички продукти на Lorelli?

Повечето аксесоари са съвмeстими с всички колички на Lorelli. Lorelli също така предлага и аксесоари специално разработени за определен модел. Разберете какви аксесоари са подходящи за вашата количка, в специалния раздел „Аксесоари“ на всяка количка на този сайт.

Необходима ли е някаква поддръжка на продуктите, които съм закупил/а?

В категорията „Обслужване на клиенти“ на електронната страница на Lorelli можете да намерите цялата необходима информация и полезни съвети как да поддържате закупените от Вас продукти в добро състояние.

Как да открия най-близкият търговец на Lorelli?

За да откриете търговец на продуктите Lorelli, отидете на категория „Дистрибутори“ на електронния сайт на Lorelli, където ще откриете списък с търговци, предлагащи нашите стоки.

Към кого да се обърна за съдействие или резервни части?

За по-подробна информация отиде на категория „Обслужване на клиенти“/“Сервиз“.

Какъв е гаранционният срок на продуктите Lorelli?

За да видите какъв период обхваща гаранцията за всеки един вид артикул, моля отидете в категория „Гаранция“.

Къде мога да разгледам новия каталог на Lorelli?

На началната страница на Lorelli в интернет в категорията „Каталози“ може да разгледата настоящата колекция или да изтеглите каталога в PDF файл.

Къде мога да намеря инструкции за продуктите на Lorelli?

Всички продукти на Lorelli се продават със съответната инструкция за употреба. Ако сте я загубили, може да си я изтеглите от електронната страница на Lorelli, от съответния продукт.

Къде мога да намеря подробна информация за продуктите на Lorelli?

Подробна информация за спецификациите, безопасността, цветовете от новата колекция, на всички продукти, може да откриете на електронната страница на Lorelli.